torsdag 15 oktober 2009

Jesus MIN MAT NU!

Jesus är våran mat!

Jesus är vårt Bröd från Himlen som vår Far och Gud försett oss med. I Jesus finns Liv som mättar oss, livet från Gud som nu är vår mat och dryck på alla områden av vårt liv.
När Jesus mättade 4 000 människor i öknen, som hade dröjt kvar hos honom (Markus 8) är det en underbar bild också på vad som hände i dödsriket där Jesus led i tre dagar och tre nätter. Jag hade inte tänkt på den här händelsen och dragit djupare paralleller än att, visst Jesus är vårat bröd, och att det jag ger till honom, kan han föröka och låta växa när jag bryter det med andra...men nu fick jag ett underbart intryck som jag tror Herren gav till mig medan jag läste...

Barn...det här är också en bild av dig och Mig...i dödsriket. Förenade till ett i dödens våld var vi...du och jag. Du var den som dröjde kvar hos mig! Du var den som förenades med mig!, som led och tog vår Fars och Guds straff för all din synd med Mig! Som drack hans vredeskalk till botten. Du och jag. I Mig! Min död var din död, din död var Min död.... Min vånda din vånda, Mitt straff var ditt straff! Du och jag tillsammans! Hand i hand, ande med ande, själ med själ...

Fullständigt ett med varandra...förenade, du som en helt ny skapelse i Mig nu, steg vi nu ut i ljuset...UPPÅT BAR DET! UT UR GRAVEN KLEV VI! Du och jag, jag och du. Tillsammans!
TRIUMFEN VAR VÅR, BARN...VÅR!

Jag är ditt Bröd nu, älskade barn, som du ska leva av! Jag är NOG FÖR DIG på alla områden av ditt liv, för absolut ingenting fattas dig i Mig! Ät av Mig, drick av Mig. Jag är din ENDA mat och dryck nu, ditt kött och blod nu! JAG ÄR MERA ÄN NOG!

ALLTING ÄR BRA NU!
DET ÄR BRA.
DET ÄR NOG!"


Jag önskar att du ska få se det här...på samma sätt som jag själv behöver se!, hur fullständigt ett med Herren du och jag är nu...det var som att Jesus sa...vi gjorde det här tillsammans...I MIG!

Jag var där! Med honom! Jag var inblandad till 100%! Förenade i samma död, ska vi nu leva Hans liv, och det är ett liv som inget annat! Det är verkligen L I V!

Tack Jesus för den här bilden...tack för livet du gav för mig, och till mig. Vi är ett med varandra du och jag, och du är mitt fullbordade verk inför vår Pappa och Gud. Jag är sååå glad för att du kom för mig, dog för mig, och uppstod för mig, och jag får nu njuta av det, (VÅRAT), fullbordade verket och andas ut, v i l a från mina egna. Jag är FRI! TACK!

"Har vi nu dött med Kristus, så tror vi att vi också ska leva med honom, eftersom vi vet att Kristus sedan han har uppstått från de döda icke mer dör, döden råder inte mer över honom..."
Rom 6:8,9


Trefaldigt AMEN!