måndag 12 oktober 2009

Helad från fibromyalgi!

Måste bara få sätta in ett vittnesbörd som min bloggsyrra Aneht skrivit idag, LÄS OCH NJUT AV VAD JESUS GJORT I HENNES LIV!


"Ja, det är sant! Jag har blivit helad. Det skedde för en månad sedan. Jag har haft det i drygt 10 år. Det var väldigt besvärligt de sista två åren. Hade väldigt många symptom. De största var tröttheten och värken. Var alltid mer eller mindre trött och orkade inte att göra mycket på en dag. Alltid hade jag ont någonstans och fick lätt mer värk när jag ansträngde mig, jag, allting kändes till slut som en ansträngning.

Kände mig svullen i kroppen, antagligen beroende på tabletterna jag åt (4-5) om dagen. Tålde inte stress, olika ljud, ljus och vissa lukter kunde vara besvärande. Mådde ofta illa, magen krånglade, ögonen ändrade synstyrka hit och dit, svåra sömnproblem, sov mellan 3-5 timmar per natt och inte alltid ens sammanhängande. Kände mig ofta som ett vrak.

Ja, en massa besvärande symptom hade jag och det fanns fler än dessa jag räknat upp. Livet var faktiskt besvärligt men jag visste att Jesus var med mig och hjälpte mig i allt det jobbiga.
Nu var det så att F-kassan nekade mig en fortsatt sjukskrivning. hade varit på en utredning och läkaren jag träffade där skrev en massa felaktigheter som gjorde att F-kassan skulle avslå min ansökan. Naturligtvis skrev jag en rättelse.


Jag kände bara att nej, jag orkar inte med att överklaga igen (gjorde det några år tidigare och fick rätt) och springa till läkare mm. Jag läste i Bibeln, ur Jesaja 53:

4 Men det var våra sjukdomar han bar, våra smärtor tog han på sig, medan vi höll honom för att vara hemsökt, slagen av Gud och pinad.
5 Han var genomborrad för våra överträdelsers skull, slagen för våra missgärningars skull. Straffet var lagt på honom för att vi skulle få frid, och genom hans sår är vi helade.
6 Vi gick alla vilse som får, var och en gick sin egen väg, men all vår skuld lade HERREN på honom.

Och det var som att dessa ord plötsligt fick liv. Jag tänkte att om det är sant att Jesus har tagit vårt straff och förlåtit oss våra synder så måste det vara sant att vi är helade i hans sår. För om det ena inte är sant så är inte heller det andra det. Jaa, senare ställde jag mig i duschen och sa; ‘’Jag är redo nu, Jesus. Du kan hela mig nu.’’

På onsdagen gick jag till kyrkan där det var bön och lovsång. Talade om detta jag tänkt med bibelordet och bad att de skulle be för mig. En broder smorde min panna med olja och så la de som var där händerna på mig och bad. Jag kände Guds kraft i hela min kropp och det var helt fantastiskt härligt. När vi gick hem så tänkte jag bara att jag var helad.
Dagen efter tog jag två av de tabletter jag brukade ta och en stund efter tänkte jag att men vad gör jag, jag är ju helad. Ja, jag trodde det iaf. så jag tänkte att jag måste ju pröva detta så i fortsättningen lät jag bli tabletterna och det gick bra. Nu rekomenderar jag inte att man bara slutar med medicin man tar utan det är ju bäst att i många fall först gå till läkare och undersöka sig.


I mitt fall var det som borde ha hänt , mer värk, skakningar i en arm , stakningar när jag pratade och en tung känsla över mig och, min , vad ska jag säga, tankeverksamhet. Nog för att jag kände mig trög nog ändå, mycket pga min dåliga sömn, men utan tabletterna hade det varit mycket värre. Nu märkte jag dock att inga av de symptomen kom över mig, trots att jag inte tog någon tablett resten av dagen eller någon annan dag.
För varje dag blev jag positivt överraskad av vad jag kunde göra utan problem. Jag förstod att jag blivit frisk, att Jesus helade mig den där onsdagen när mina vänner bad för mig. Det är så underbart att slippa denna hemska sjukdom med alla dess vidriga symptom. Jag är oerhört tacksam till Jesus.


Nu behöver jag träna upp muskler, smidighet och kondition. I morgon ska jag börja träna på gymet och det ska bli så kul. Förr när jag försökte träna så fick jag så ont och blev oerhört trött men nu lär jag få energi och möjligtvis träningsvärk, men det är okej. :) Ska bli spännande att se vad som nu händer, med jobb tex. Har inte jobbat på 10 år. Kanske ska jag läsa något men på onsdag ska jag till arbetsförmedlingen så vi får se vad det blir. Underbart skönt är det att få må så här bra och slippa fibron. Hade även högt blodtryck där det sista låg på 160/105 men det känns helt okej så jag har inte ens gått och kollat det.
Mina vänner, under sker än idag. Jesus lever och han älskar dig! Det största är att få vara hans. Det finns inget större än Jesu kärlek. Hans kärlek är evig och slocknar aldrig.
Fridshälsningar aneht"

Ord är överflödiga...jag sitter med tårar i ögonen, och förundras över hur underbar Jesus är, hur fantastisk han är...hans person, hela hans person är hälsa till ande, själ och kropp för oss, och jag kan bara säga...TACK JESUS, ÄLSKADE UNDRBARE JESUS TACK!!!!
TACK!