måndag 5 oktober 2009

IKLÄDD JESUS...HALLELUJA!

den 4 oktober

Det kommer mer...den här morgonen var en morgon av ljus! Uppenbarelsens ljus! Glory glory glory! Han är såååå underbar och jag måste få skriva lite till...
När Herren visade mig det här med köttets gärningar och att mycket av grogrunden för våra beteenden har att göra med fruktan, så upplevde jag att Pappa talade till mig och sa att när Adam och Eva flyddde undan hans ansikte efter att härligheten lämnade dom, och dom stod där nakna i sig själv, så var det egentligen en naturlig reaktion, eftersom nakenhet genast vill skyla sig...iklädd Herrens härlighet och närvaro upplevde dom sig inte nakna och blottade, utan att dom var "välklädda".
Fruktan överväldigade dom p g a denna nakenhet där skulden och skammen nu fick herravälde, och fick dom att genast fly och försöka skyla sig med falska kläder. Det var inte och kommer aldrig vara Gud som drar sig undan oss, utan vi i skuld och skam...

Nakenhet försöker gömma sig bakom falska kläder...det kan vara stolthet, självrättfärdighet, självtillräcklighet, oberoende, det finns hur mycket som helst som vi tyr oss till, har vår trygghet i. Ensamma och nakna stod dom där...(står vi nu ännu där), och åklagaren började nu sitt arbete, som pågått genom hela historien. Att verka sitt rike genom synden, fruktan, som nu fick fäste p g a vår andliga död.

Det finns mycket att säga om det här, och jag ger mig inte in i att försöka fördjupa mig här och nu, det känner jag inte att jag kan eller ska göra...men vad jag såg var att den härligheten som Adam och Eva tappade har vi nu fått tillbaka...och den härlighetsdräkten heter...JESUS KRISTUS!
Han ÄR våra kläder nu därför att det är i honom vi nu lever och rör oss och finns till i och genom! Vi har blivit iklädda Jesu fysiska rena fläckfria kropp, hans egent kött och blod, eftersom den vandring han fullbordade på jorden i vårat ställe som människa nu har blivit den som vi klivit in i...det är det som NÅDEN ger oss rättighet till...vi behöver Jesu fysiska kropp medan vi ännu går omkring i dessa "kläder" som är under synden. I Jesus har ett byte skett, och allt han var och är, har vi nu blivit. DET HÄR ÄR SÅ BRA!!!!! JAG BLIR HELT VILD! HÄNFÖRD! PRISAD VARE HERREN! Kan du ana vad detta betyder????

Att åklagaren mister sitt jobb....att anklaga oss! Det enda han kan göra nu är att försöka med alla medel att förhindra den här sanningen att bli uppenbarad för oss..för när vi ser det här, då blir han ARBETSLÖS. Vill du vara med om att avsätta honom??? Först och främst i ditt eget liv, sedan i andras!
Jag har bestämt mig för att låta ALLT PRECIS ALLT BERO PÅ JESUS! P U N K T!
Med den helige Andes hjälp, tack min ljuvlige mäktige starke Hjälpare! Du är på min sida!

Kom Jesus kom, med ännu mer ljus ännu mer förståelse ljus över nåden över kärleken från vår Far och Gud så att vi kan se vem vi nu är, vilken identitet vi har nu... bara i dig Jesus har vi vår sanna identitet...för du ÄR vårt liv nu! Satan är besegrad verkligen, och du underbare Jesus ÄR Herre!, blev allt för oss....för att vi skulle kunna bli allt du är...vi tillhör vår gemensamme Pappa, födda av hans Ande kan vi springa fram i full frimodighet och ropa Pappa Pappa!, och slå våra armar om honom, och hitta våran plats våran alldeles speciella plats i hans hjärta!

Resan har börjat...men den är egentligen redan avklarad av vår Storerbror, och vi behöver egentligen bara ...se det för att kunna hänga med på hans resa med oss! Hänger du med?

Fruktan, köttet, lösningen...

den 3 oktober

Vill dela med mig av några saker som jag upplever att Herren visat mig till en del, och det handlar om den absoluta grogrunden för allt som har med våra köttsliga gärningar att göra. Som är själva rötterna till det som verkas utåt genom vårt kött...och det är fruktan.

Fruktan håller avstånd...avstånd till Gud och till hans kärlek. Den gömmer sig, och skyddar oss från utsatthet och leder till att vi avfjärmar oss från livet självt.
Fruktan är grogrunden för köttets gärningar i våra liv, och plattformen för mörkret att landa i våra liv. Den bildar ett nätverk av djupa rötter som vi inte kan kapa av hur som helst. Det är det här "trädet" som Herren vill ta itu med i våra liv, och kapa av dess rötter, och för att kunna göra det behövs en kraft som är starkare och som går djupare än alla andra rötter, och det är...KÄRLEKENS!

Kärleken från Gud behöver inte bara erfaras en gång, utan gång på gång på gång, tills vi är fullt etablerad i den, och den har nått djupast in och verkligen "satt sig" och nåden med den blivit uppenbarad för oss...det kommer att kasta ut fruktan...det kan ta lång tid för vissa innan det här sker, för en del går det snabbt, beroende på omständigheterna i våra liv.

Allt som har med vår Gud att göra har med kärleken att göra, och kärleken gör att vi mer och mer vågar slappna av. När jag ser att Jesus gjort allt för mig redan som behövde och behöver bli gjort så vågar jag tillåta Herren i mig att vara nog för mig! Hans verkningar i mitt liv är kärlek, nåd, barmhärtighet, trofasthet..ja alla Andens frukter har ju att göra med hur vår Gud är, är det inte så? Det är hans karaktärsdrag...beskriver hur han är som person!

Han ÄR allt det där i sin fullhet, som vi älskar, längtar efter, och njuter av att se hos andra. Den minsta beröring från honom är underbar, även när han "tuktar" oss...så gråter vi p g a kärleken vi samtidigt upplever och den nåd som vi känner....det är det som förändrar oss, ger oss längtan att handla på ett annat sätt, göra annorlunda...ge upp saker på vägen som vi känner vi inte vill ha längre med oss...det är bara kärleken och nåden som kan fostra oss.

Kärleken kastar ut fruktan, och blir den nya plattformen i våra liv som Anden nu, närvaron av Gud nu, kan verka sina frukter genom. Alla Andens frukter är följder och konsekvenser av kärlek, och är det enda som kan bryta fruktans mörker, och till sist kasta ut den med alla lögner. Lögnerna som kommit i oss, får släppa taget om oss steg för steg i ljuset av ordet, sanningen och kärleken.
Herren tystar och stillar oss i sin kärlek, och den grekiska betydelsen av ordet stillhet betyder "orädd". I 1 Johannes 4:18 står det att "rädsla finns inte i kärleken, utan fullkomlig kärlek driver ut rädsla, för i räddhågan ligger tanke på straff, och den som är rädd, är inte fullkomnad i kärlek"

Kärleken behöver bryta igenom i våra liv, och nåden uppenbaras djupt för våra hjärtan för att Herren ska kunna komma åt dom djupaste rötterna i våra liv, och bryta fästena där mörkret kan härja. Hans kärlek får alla murar att rämna, alla skyddsbarriärer att rasa...det är den starkaste kraften i universum genom vilket allt är skapat.
"Störst av allt är kärleken" Gud ÄR KÄRLEK, och därför är kärleken störst!

Ta emot din Fars och Guds kärlek och vet att absolut ingenting kan hålla honom borta från dig, ingen synd i ditt liv, för han har redan tagit itu med varje synd, allt mörker redan, och kärleken han har bevisat dig har gått djupare än allt...Jesus gick till den platsen för dig och mig, och är den hand och den famn som fångar upp dig trots ALLT du gjort, och gör!

Vi behöver inte försöka vända om från synd själva, för den vägen har Jesus gått för oss, och vill nu att vi ska se att bara han i våra liv kan övervinna allt det där som är för svårt för oss.

Han har redan gjort det!

Amen