fredag 7 december 2007

Du är älskad, efterlängtad!


Jag vill ge dig just dig, ett ord på vägen idag, med en längtan att du ska få känna en varm handtryckning/smekning från himlen. Jag vill att du ska veta...att din Far och din Gud ÄR PÅ DIN SIDA!
Det finns absolut ingenting som kan få honom att sluta älska dig, och planera för dig, av allt underbart som han har gjort i ordning för dig!


Lägg din hand på din kind i Jesu namn...smek den, bli närvarande i den, med Andens hjälp, din och min Hjälpare, och börja känn din Fars smekning genom den, och säg; jag älskar dig mitt barn. Upprepa orden gång på gång. KÄNN dom, SMAKA dom, ÖPPNA dig för dom!
Jag kan garantera dig, att ger du dig själv tid, det längtande barnet, som gråter efter kärlek, ger Herren tid, ...smakar, öppnar dig, så kommer du att få erfara smekningen från himlen! Med stort S. Det är den som förvandlar ett otryggt barn, till ett glädjestrålande! JAG ÄR ÄLSKAD! Och hjärtat ropar "ABBA, PAPPA!"
"Jag tackar dig för att jag är skapad så övermåttan underbart, ja underbara är dina verk , (underbar är jag för dig) min själ vet det väl..." Ps 139:14.

Dina behov är oändliga, dom är djupa som havets, och ska inte förnekas till förmån för andra. Den som tillåter sig att bli älskad, KOMMER att älska stort! Sonens kärlek i oss, kan släppas fri!
Utan hämningar, utan kedjor, utan blockeringar....vilt och fritt!
Men du och jag först...
Det är vi själva som är i vår Fars främsta fokus, vi som tillsammans med Jesus och Anden nu behöver vara den främsta kanalen, för att förmedla kärlek och nåd... till oss själva! Jag ÄR VÄRDEFULL, JAG ÄR ÄLSKAD, JAG ÄR...DEN JAG ÄR, DÄRFÖR!

Vår Far vill också bli värderad, älskad för den han är. Jesus likaså...Anden också, inte bara efterfrågad när det handlar om hjälp vi behöver. Det ligger i kärlekens natur. Dom VILL BLI ÄLSKADE! Precis som vi...

"VAR med mig...säger Herren varmt till dig och mig. VAR DEN DU ÄR, KOM SOM DU ÄR,

SLAPPNA AV HOS MIG, OCH VET ATT JAG ÄLSKAR DIG! LÄR KÄNNA

MIG HERREN, OCH DU SKA FÅ SE, SMAKA, OCH FÖRSTÅ VEM JAG ÄR!

JAG ÄR ALLT DU BEHÖVER, ALLT DU VILL HA. DEN ENDE, VILL JAG VARA

FÖR DIG, KOMMER JAG ATT VARA FÖR DIG. KOM, MIN ÄLSKADE, KOM! JAG

SKA LÄRA DIG ALLT DU BEHÖVER VETA"


Bordet ÄR dukat...idag, och Sonen är dess namn; J E S U S K R I S T U S! Ser du det? Ser du den fina dukningen, den utsökta maten? Känner du väldoften av JESUS?

Det ligger en vacker röd ros på din tallrik...en ros färgad av kärlekens och blodets färg. Det kostade Sonen allt för att kunna ge dig den. Frihetens och kärlekens blodröda ros...

Kommer du?