måndag 12 november 2007

"Jasså, ännu en blogg"Hej på dig…du som råkat hamna här och frid önskar jag dig! Det mesta innehållet i min bloggvrå kommer att kretsa runt livet med Herren Jesus Kristus. Jag kommer dela med mig, reflektera över saker och ting jag läser och ser, allt som känns angeläget.
Vardan kräver sitt av måsten, och omåsten. Håller på att lära mig hitta en balans där någonstans mittemellan, engagera mig lämpligt, och det är inte alltid så lätt. Känner mig som Pappas lilla kråka ibland ;) Jag söker att hitta min unika plats i Fars fantastiska skapelse, som hans lilla tös, mitt i en mörk värld...vilande mitt i hans stora hand. Kanske livet i sin skönhet, är ett pärlhalsband, som vår Far och Gud sitter och håller i sin hand, och trär på pärla efter pärla, och till slut finns där ett vackert gnistrande halsband, med ett utsökt alldeles unikt mönster...som Han stolt visar upp för alla att se...jag vill tänka så, det låter vackert.

Jag har frågor, fått en del svar...jag kommer säkert ändra mig i mycket under resans gång, tillsammans med just dig kanske...så har livet hitills varit. Mötas, stötas och blötas...och mitt i livet, under alla mötena finns Han som lägger sitt puzzel, av utströdda bitar, som man ser BILDEN av allteftersom, och jag blir häpen när jag ser att allt verkar passa ihop...det är fascinerande. Jag märker att bilden vittnar om en fantastiskt kärleksfull person som ligger bakom allt... Mycket upplever jag, handlar om att få tag i Guds eget hjärta, eg. bli förtrogen med KÄRLEKEN...för allt handlar innerst inne om ett återvändande tillbaka till ursprunget, till rötterna. . Och Vägen som leder dit; JESUS. Min längtan är att få knyta syskon/vänskapsband med människor som liksom jag söker och törstar efter vatten...levande friskt porlande vatten